Više od usluge, jer sa vama gradimo vaš poslovni uspjeh.

Najbrza i najkvalitetnija ponuda

Kvalitetan pristup izbora potrošača ogleda se u lepezi najkvalitetnijih brendova, na osnovu čega nastojimo da ispunimo i najsloženije zahteve naših klijenata, jer za nas kvalitet nema kompromis.

Kvalitet kao imperativ konkurentnosti

Na osnovu iskustva svih članica Grupe Termoelektro kroz TE Trade smo profilisali tim stručnjaka da moze da donese najbolja rešenja da naša firma bude u samom vrhu.

Servis i savjetovanje

TE Trade ovlašteni servis brendova koje zastupa,Servisiranje svih uređaja se obavlja u garantnom i vangarantnom roku. Pružamo Vam savetodavnu podršku pri kreiranju specifikacija, i savetujemo pri odabiru istih.

Raspoloživost

Brzorastući lager u BiH dostupan za preuzimaje u najbržem roku.

Uslužno zavarivanje i ostale prateće oblasti iz svjeta zavarivanja

U mogućnosti smo da vam ponudimo uslužno zavarivanje uz kreiranje i odgovarajuće tehnologije,takodje kontrola zavarenih spojeva. Naime TE Trade je dio Grupacije Termoelektro gdje je jedan od core poslova mašinska montaža, a gde je zavarivački proces jedan od nosilaca ovakve vrste rada. Takođe smo u sastavu Grupacije koja ima licenciranu firmu iz oblasti kontrole zavaranih spojeva, čije bogato iskustvo nam daje za pravo da je kvalitetan posao naša jedina mogućnost. TE Trade d.o.o. ima u svom sastavu iskusne zavarivače, tako da je iskustvo u radu osnovni parametar kvaliteta kao i bogata referent lista Kompanije.

Inženjering, proizvodnja

Bavimo se projektovanjem,izradom tehničkih rješenja koje kroz proizvodnju možemo da sublimiramo kao zatvoreni ciklus u okviru same Grupe Termoelektro, kroz sistem povezanih preduzeća.

Pouzdan partner

Naše osoblje je prošlo proces obuke i certifikacije od strane proizvođača i sigurno su rješenje Vaših tehničkih problema.

Najkvalitetnija tehnička rješenja

Individualna tehnička rješenja koja izrađujemo specijalno za svakog klijenta sadrže kompletan, provjeren i efikasan pristup, uz jednostavnu i brzu realizaciju vašeg zadatka.

Najbolji izbor opreme

Naša misija je stalnim unapređenjem poslovanja, svakom kupcu pružiti najbolju vrijednost kroz kvalitet opreme, te zadovoljstvo kupovine.

Profesionalni pristup kupcu

Težimo tome da se nametnemo kvalitetom i s razlogom budemo Firma vašega izbora. Svjesni činjenice da je poslovne partnere lakše privući nego zadržati, naš je imperativ razumjeti njihove sadašnje i buduće potrebe, ispuniti zahtjeve i nastojati nadmašiti njihova očekivanja. Razumijevanje želja i potreba kupaca ključ je našeg uspjeha. Prezentacijama i posjetima kupcima, kompetentni i profesionalni radnici Termoelektro Trade doo, neprestano informišu sadašnje i potencijalne korisnike naših usluga o svim novinama na tržištu alata I opreme za zavarivanje.

Odgovornost kroz rokove i najbolju opremu

Usmjerenost kroz rokove i najbolju opremu kupca i zadovoljstvo kupca izvršenim poslom su najvažnije vrijednosti prema kojima firma Termoelektro Tarde d.o.o. mjeri i određuje svoju ukupnu
uspješnost.

Brzina isporuke

Od početaka rada pa do danas, vrhunski kvalitet usluge i zadovoljni klijenti su naš imperativ. Kako
vrhunska usluga podrazumijeva kontinuitet u svakom segmentu poslovanja, misija nam je korisnicima dosljedno pružati uslugu najvećeg nivoa i kvaliteta, koja će svaki put pomjerati granice sa aspekta inovacija i modernizacije sredstava, procesa, brzine i uslužnosti.