Budućnost i napredak na tržištu vidimo prije svega kroz profesionalan odnos sa kupcima

Termoelektro Trade doo mlada Kompanija i dio TERMOELEKTRO GRUPE, osnovan 2020.godine iz želje nabavke profesionalne opreme koja će pored zadovoljavanja najkvalitetnijih zahtjeva TERMOELEKTO GRUPE, zadovoljiti i eksterne kupce koji bi prepoznali traženi kvalitet. Trudimo se da objedinimo najbolju ponudu i uslugu kada su u pitanju profesionalna oprema, te je samim tim i uvoznik i distributer profesionalnih ručnih i električnih alata, kao i aparata za zavarivanje, elektroda, žice i druge prateće opreme koja je vezana za zavarivanje i industrijski segment namjenjenih za profesionalnu upotrebu.

Kao dio grupacije Termoelektro doo Brčko koja se sastoji od 9 specijalizovanih poduzeća i pruža kompletnu uslugu od inženjeringa i izrade projekata do organizacije i montaže opreme na gradilištu po principu „ključ u ruke“. U okviru grupacije nudimo usluge proizvodnje opreme pod pritiskom, rezervoara, čelične konstrukcije, transportera i druge opreme. Takođe nudimo usluge: kontrola materijala i zavarenih spojeva metodama bez razaranja (NDT), te nudimo usluge termoizolacijskih radova na industrijskim objektima.

U okviru grupacije nudimo usluge proizvodnje opreme pod pritiskom, rezervoara, čelične konstrukcije, transportera i druge opreme.

Inovativnost

Inovativnost nije samo naša dužnost prema tržištu i potreba da opstanemo na njemu, već i igra nadmetanja sa konkurencijom. Iako svakodnevno nalazimo rešenja kako bi naše poslovanje učinili boljim -planiranje investiranja kroz  najmoderniji loyaliti program koji će našim vernim kupcima pružiti niz pogodnosti.

Stručnost

Trudimo se da naše zaposlene držimo na visokom motivacionom nivou. Nalazimo sposobne i vredne ljude koji u našoj firmi rade dugi niz godina. Pritom vršimo sistematizaciju radnih mesta po programima i uz stalno stručno usavršavanje, čime dobijamo stručne prodavce koji su vam uvek na raspolaganju u davanju saveta i pomoći pri kupovini.

Asortiman

Svesni stalnih promjena na tržištu u konstantnoj smo potrazi za novim brendovima kako bi našim kupcima uvjek ponudili najatraktivnije proizvode najvećih svjetskih i domaćih proizvođača. I ne protiv toga, već baš zato, naša odluka je da ne trgujemo najjeftinijim proizvodima, već proizvodima sa najboljim odnosom cjene i kvaliteta.