Isporuka

Cilj nam je da profesionalnim planiranjem I logistikom opremimo I najzahtjevnije klijente. Za klijente  smo omogućili besplatnu dostavu u minimalnom iznosu od 200,00KM  u najkraćem roku. Vaše je da pozovete-ostalo prepustite nama.

Isporuku obavljamo

1.Sopstvenim prevozom

2.Uslugom Brze Pošte

Brza Pošta je visokoprofesionalna usluga, koja korisinicima omogućava najbrži i najsigurniji prenos pošiljaka u unutrašnjem saobraćaju u propisanim i garantovanim rokovima. Kurirski servis u svim gradovima i mjestima podržan je najsavremenijom mrežom širom Bosne i Hercegovine, a sigurnost, brzinu, kvalitet i pouzdanost garantuje dobro organizovan tim, sa decenijom iskustva u saradnji sa korisnicima.

Dostavljanje

Po prijemu uplate robu Vam šaljemo odmah sljedeći radni dan ili u roku naznačenom uz svaki odabrani proizvod. Ukoliko Termoelektro Trade d.o.o. iz nekog razloga nije u mogućnosti dostaviti sve naručene proizvode, pravovremeno će kontaktirati Kupca i zavisno o njegovoj želji dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje narudžbe.

Ukoliko se propust na nedobavljive artikle dogodi, ili zbog nekog nepredviđenog razloga (više sile ili slično) Prodavač ne bude u mogućnosti isporučiti kupljene proizvode, TERMOELEKTRO TRADE  d.o.o. obavezuje se Kupcu izvršiti povrat uplaćenih sredstava u roku od najviše 7 radnih dana.

Dostava se obavlja svakim radnim danom te se kupljena roba na željenu adresu vrši u roku od 7 radnih dana. Dostava se vrši do ulaza u stambeni/poslovni objekat. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac, već samo do ulaza u zgradu..

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda isti pregledati u prisustvu dostavljača. Ukoliko uoči bilo kakva oštećenja, dužan ih je odmah reklamirati licu koje je robu dostavilo, o tome napraviti zapisnik – popuniti obrazac kojeg će dobiti od dostavljača, te odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja.

Ukoliko prilikom kupovine, kao način preuzimanja kupljene robe, kupac u napomeni navede / odabere lično preuzimanje robe na adresi prodavača, troškovi dostave se ne obračunavaju.