Ručni alat Stahnwille

Stahnwille je 1862. osnovao Eduard Wille i proizvodnja se nastavlja do danas proizvodeći visokokvalitetni alat na tri lokacije u Njemačkoj. Stahlwille se specijalizovao za projektovanje i proizvodnju ručnih alata za vjetroelektrane, solarne, avio, automobilske i opšte inženjerske industrije. STAHLWILLE ozbiljno shvata kvalitet proizvoda i usluge.

Proizvodni proces u potpunosti je u vlasništvu i pod kontrolom kompanije, a svi alati su kovani i završeni u vlastitim ljivnicama u Njemačkoj. Ova potpuna kontrola omogućuje da visokim standardima i kvalitetom oblikuju krajnji proizvod nadzirući svaki korak proizvodnje. Godine 2011., Stahlwille je osvojio nekoliko nagrada za dizajn, među kojima je i prestižni “iF Design Award“.

Godine 2015. Stahlwille je nominovan za “Njemačku nagradu za dizajn”. Neki od Stahlwilleovih specijalnih proizvoda obuhvataju “FastRatch” ručke, (HPQ) nasadne ključeve bez kadijuma pogodne za upotrebu kod titanijskih vijaka , MANOSKOP® i Sensotork® moment ključeve, te kalibracijske i regulacijske jedinice za kalibriranje moment ključeva i ručki.

Za više informacija posjetite sajt: https://www.stahlwille.de/de/

TERMOELEKTRO TRADE

OSTALI BRENDOVI